Градина

Тој може да го носи епитетот „најубаво уреден двор во Скопје”, но од градот не доби награда! Погледнете кого избраа за најубаво уреден двор во Скопје
0

Тој може да го носи епитетот „најубаво уреден двор во Скопје”, но од градот не доби награда! Погледнете кого избраа за најубаво уреден двор во Скопје

June 28th, 2017 | by Gradina Mug
Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска /28.06.2017 година, среда/ ги додели наградите на најдобрите во...
Причини за чување цвеќе во домот
0

Причини за чување цвеќе во домот

June 28th, 2017 | by Gradina Mug
Воздухот денес во просториите во кои живееме и работиме ни станува сериозна опасност за здравјето. Но знаете ли дека...
Со него ќе ги покриете сите домашни потреби! Погледнете како работи
0

Со него ќе ги покриете сите домашни потреби! Погледнете како работи

June 27th, 2017 | by Gradina Mug
Моделот МС 230 на познатиот бренд STIHL ги покрива сите домашни потреби од моторна пила, а одвреме навреме може да се користи и за...
Фантазија! Погледнете ја градината на ресторанот Бакал
0

Фантазија! Погледнете ја градината на ресторанот Бакал

June 22nd, 2017 | by Gradina Mug
Градината на ресторанот Бакал е посебно уредена од страна на градинарскиот центар Фоја, што остава впечаток како да се...
Избор на видови за озеленување на каменести градини
0

Избор на видови за озеленување на каменести градини

June 21st, 2017 | by Gradina Mug
Каменестите градини, поради нивната едноставност и скромност кон еколошките услови, а едновремено и поради големото...
Помалку замор и заштеда околу 20% гориво: Запознајте го моторниот брусен сечач STIHL TS 420
0

Помалку замор и заштеда околу 20% гориво: Запознајте го моторниот брусен сечач STIHL TS 420

June 20th, 2017 | by Gradina Mug
Моторниот брусен сечач STIHL TS 420 претставува модел кој е лесен за ракување. Тој е 3,2 KW брусен циркуларен секач со 350mm брусен...
ИМЕЛИ – ПОЛУПАРАЗИТСКИ РАСТЕНИЈА
0

ИМЕЛИ – ПОЛУПАРАЗИТСКИ РАСТЕНИЈА

June 19th, 2017 | by Gradina Mug
Имелите се полупаразитски растенија бидејќи од растението – домаќин ги користат неорганските материи, а со помош на...
Сакате невообичаена градина или парче во вашиот двор кое ќе изгледа како да е дел од тропска градина?
0

Сакате невообичаена градина или парче во вашиот двор кое ќе изгледа како да е дел од тропска градина?

June 15th, 2017 | by Gradina Mug
Сакате невообичаена градина? Или парче во вашиот двор кое ќе изгледа како да е дел од тропска градина? Градинарскиот центар...
Идеални чадори за вашиот двор
0

Идеални чадори за вашиот двор

June 13th, 2017 | by Gradina Mug
Идеални чадори за вашиот...
Тој може да ви стане најдобриот колега: Запознајте го професионалниот моторен чистач, за целодневна примена SТIHL FS 250
0

Тој може да ви стане најдобриот колега: Запознајте го професионалниот моторен чистач, за целодневна примена SТIHL FS 250

June 13th, 2017 | by Gradina Mug
Моторната коса SТIHL FS 250 претставува професионален моторен чистач, за целодневна примена. Оваа коса е идеална за фирми кои...