Хортикултура

Погледнете што направи овој татко за својот син од дрвени палети
0

Погледнете што направи овој татко за својот син од дрвени палети

October 18th, 2017 | by Gradina Mug
Погледнете што направи овој татко за својот син од дрвени...
20 идеи за надворешни кујни и скари
0

20 идеи за надворешни кујни и скари

October 16th, 2017 | by Gradina Mug
Погледнете 20 идеи за надворешни кујни и...
Заштедете енергија во домот преку правилно дизајнирана градина
0

Заштедете енергија во домот преку правилно дизајнирана градина

October 12th, 2017 | by Gradina Mug
Повеќето сопственици ги уредуваат своите дворови за да добијат убавина, вредност на имотот, удобност. Паметното уредување,...
Време е за садење!
0

Време е за садење!

October 12th, 2017 | by Gradina Mug
Постојат многу видови на туи, чемпреси, елки и други декоративни зимзелени растенија кои се идеален зелен украс во градината...
Нашето омилено баракче во градината
0

Нашето омилено баракче во градината

October 9th, 2017 | by Gradina Mug
Бараката во градината и те како знае да го освои вниманието во вашата градина. Таа може да создаде удобен работен простор, да...
Идеи за водопади во дворот кои ќе ве инспирираат
0

Идеи за водопади во дворот кои ќе ве инспирираат

October 9th, 2017 | by Gradina Mug
Дали сакате да ја разубавите вашата градина, да создадете место за јадење, релаксација и уживање во природата? Секој детал во...
Креативни начини како да го употребите стариот мебел за да го разубавите вашиот двор
0

Креативни начини како да го употребите стариот мебел за да го разубавите вашиот двор

October 6th, 2017 | by Gradina Mug
Креаттивни начини како да го употребите стариот мебел за да го разубавите вашиот...
Како до стогодишно дрво во само четири чекори?
0

Како до стогодишно дрво во само четири чекори?

October 4th, 2017 | by Gradina Mug
Покрај аранжирањето,кое претставува хортикултурно уредување на површини, додавањето на уметнички природни инсталации...
Идеи за дизајн на базен во вашиот двор
0

Идеи за дизајн на базен во вашиот двор

October 4th, 2017 | by Gradina Mug
Идеи за дизајн на базен во вашиот...
Уредување на дворот со стаклени шишиња (Фото)
0

Уредување на дворот со стаклени шишиња (Фото)

October 3rd, 2017 | by Gradina Mug
Уредување на дворот со стаклени...