Градина

Идеи за употреба на чакал за декорација на дворови
0

Идеи за употреба на чакал за декорација на дворови

October 2nd, 2017 | by Gradina Mug
Идеи за употреба на чакал за декорација на...
15 едноставни дворови кои ќе ве остават без зборови
0

15 едноставни дворови кои ќе ве остават без зборови

October 2nd, 2017 | by Gradina Mug
15 едноставни дворови кои ќе ве остават без...
ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк
0

ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк

October 2nd, 2017 | by Gradina Mug
ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк. Така се вели во програмата на кандидатот за градоначалник на град Скопје, Петре Шилегов....
Сакате дрвена ограда? Погледнете ги овие 19 фантастични идеи
0

Сакате дрвена ограда? Погледнете ги овие 19 фантастични идеи

September 29th, 2017 | by Gradina Mug
Сакате дрвена ограда? Погледнете ги овие 19 фантастични...
Секој би живеел овде: Дом во Вајоминг споен со природата
0

Секој би живеел овде: Дом во Вајоминг споен со природата

September 29th, 2017 | by Gradina Mug
Овој Дом се наоѓа во Вајоминг и е споен со природата. Тој е дело на архитектонската куќа Ward Blake...
Одлични идеи како да ги искористите старите палети
0

Одлични идеи како да ги искористите старите палети

September 28th, 2017 | by Gradina Mug
Одлични идеи како да ги искористите старите...
Како да изработите неверојатни минијатурни градини (Видео + Фото)
0

Како да изработите неверојатни минијатурни градини (Видео + Фото)

September 25th, 2017 | by Gradina Mug
Како да изработите неверојатни минијатурни...
Среќни денови со 50% попуст во градинарски центар ФОЈА
0

Среќни денови со 50% попуст во градинарски центар ФОЈА

September 21st, 2017 | by Gradina Mug
Започнаа „среќните денови“ во ФОЈА. Од 18ти до 20ти септември сите кои сакаат да набават растенија со 50% попуст, тоа може да го...
Практична и креативна идеа за изработка на патека во градината
0

Практична и креативна идеа за изработка на патека во градината

September 20th, 2017 | by Gradina Mug
Практична и креативна идеа за изработка на патека во...
Јакобинија (Jacobinia (Justicia) carnea)
0

Јакобинија (Jacobinia (Justicia) carnea)

September 19th, 2017 | by Gradina Mug
Јакобинија или позната како Јустиција, потекнува од Јужна Америка (Бразил). На височина растението достигнува до 1,50 метри....