Градина

Практична и креативна идеа за изработка на патека во градината
0

Практична и креативна идеа за изработка на патека во градината

September 20th, 2017 | by Gradina Mug
Практична и креативна идеа за изработка на патека во...
Јакобинија (Jacobinia (Justicia) carnea)
0

Јакобинија (Jacobinia (Justicia) carnea)

September 19th, 2017 | by Gradina Mug
Јакобинија или позната како Јустиција, потекнува од Јужна Америка (Бразил). На височина растението достигнува до 1,50 метри....
Градинарството – лек за опуштање, енергија и елан за живот
0

Градинарството – лек за опуштање, енергија и елан за живот

September 18th, 2017 | by gradina
Потврдено: растенијата имаат мошне поволно влијание врз оние кои се занимаваат со нив. Тие го пречистуваат воздухот, ги...
Креативни начини за изработка на саксии
0

Креативни начини за изработка на саксии

September 18th, 2017 | by Gradina Mug
Креативни начини за изработка на саксии...
Внесете малку егзотика во вашиот двор: Таа е исклучително погодна за тераси и балкони, а доста често се користи за уредување на покривите
0

Внесете малку егзотика во вашиот двор: Таа е исклучително погодна за тераси и балкони, а доста често се користи за уредување на покривите

September 14th, 2017 | by Gradina Mug
Пампас тревата е една од помалку познатите декоративни растенија што се користат во уредувањето. Пампаската трева е еден од...
Есента- идеално време за размножување на декоративните грмушки
0

Есента- идеално време за размножување на декоративните грмушки

September 12th, 2017 | by Gradina Mug
Без оглед дали станува збор за будлеја, форзинција или пак за леска, декоративните дрвја и грмушки заслужуваат да бидат...
Исчистете ја градината од прецветаните цвеќиња
0

Исчистете ја градината од прецветаните цвеќиња

September 6th, 2017 | by Gradina Mug
Октомври е месец кога во природата се исклучително брзо се менува. Во градината сега треба леите да се исчистат од...
Креативни идеи како со декоративен камен да направите саксии за цвеќе
0

Креативни идеи како со декоративен камен да направите саксии за цвеќе

September 6th, 2017 | by Gradina Mug
Креативни идеи како со декоративен камен да направите саксии за...
Започна есенската акција на STIHL
0

Започна есенската акција на STIHL

September 5th, 2017 | by Gradina Mug
Започна есенската акција на STIHL. Погледнете го флаерот со новите цени на повеќе модели на...
Одлични идеи за висечки цвеќиња во дворот (Фото)
0

Одлични идеи за висечки цвеќиња во дворот (Фото)

September 4th, 2017 | by Gradina Mug
Одлични идеи за висечки цвеќиња во...