Градина

Прекрасни идеи за уредување на вашиот двор, тераса, градина и стаза
0

Прекрасни идеи за уредување на вашиот двор, тераса, градина и стаза

August 31st, 2017 | by Gradina Mug
Прекрасни идеи за уредување на вашиот двор, тераса, градина и...
КИНА ЈА ГРАДИ ПРВАТА „ВЕРТИКАЛНА ШУМА“, ЌЕ ПРОЧИСТУВА ДО 25 ТОНИ ЗАГАДЕНОСТ ВО ВОЗДУХОТ (ФОТО)
0

КИНА ЈА ГРАДИ ПРВАТА „ВЕРТИКАЛНА ШУМА“, ЌЕ ПРОЧИСТУВА ДО 25 ТОНИ ЗАГАДЕНОСТ ВО ВОЗДУХОТ (ФОТО)

August 30th, 2017 | by Gradina Mug
Во борба против големото загадување, Кина започна да ја гради првата „вертикална шума“ во Азија коа ќе призведува 60...
Што претставуваат погодните дизајнерски решенија во градината
0

Што претставуваат погодните дизајнерски решенија во градината

August 25th, 2017 | by Gradina Mug
Погодните дизајнерски решенија за градината претставуваат развој кои се среќаваат со проблемите во сегашноста без притоа...
Секој двор заслужува барем по една „златна убавица“: Започна акцијата на Thuja Rheingold
0

Секој двор заслужува барем по една „златна убавица“: Започна акцијата на Thuja Rheingold

August 25th, 2017 | by Gradina Mug
Thuja Rheingold е мини четинар (зимзелена садница), која одлично поднесува сончеви позиции. Се употребува за формирање ниски...
Drosera rotundifolia
0

Drosera rotundifolia

August 24th, 2017 | by Gradina Mug
Видовите од родот Drosera се инсектоворни растенија, застапени во планинскиот регион на Алпите, во северна Европа, поточно во...
Таа одлично коси и ја полни платнената торба со искосената трева: Запознајте ја косилката VIKING MB 248.3 (Видео)
0

Таа одлично коси и ја полни платнената торба со искосената трева: Запознајте ја косилката VIKING MB 248.3 (Видео)

August 22nd, 2017 | by Gradina Mug
Новата компактна бензинска косилка VIKING MB 248.3, со робусно челично куќиште и со добри косачки и собирачки перформанси. Има...
Внимателно со цвеќињата во вашиот дом
0

Внимателно со цвеќињата во вашиот дом

August 21st, 2017 | by Gradina Mug
Дали се во саксија или во вазна, цвеќињата во спалната соба се повеќе се опасни за вашето здравје. И во двата случаи тие се...
Преубави идеи со бели камчиња и камења за вашата градина
0

Преубави идеи со бели камчиња и камења за вашата градина

August 21st, 2017 | by Gradina Mug
Преубави идеи со бели камчиња и камења за вашата...
Идеи за летниковец во вашиот двор
0

Идеи за летниковец во вашиот двор

August 17th, 2017 | by Gradina Mug
Идеи за летниковец во вашиот...
Покривање на падини
0

Покривање на падини

August 14th, 2017 | by Gradina Mug
При изборот на грмушести видови за покривање на закосени површини, кои во градината најчесто претставуваат благи падини,...