22.01.2022
Почетна / Uncategorized / Кој е најубавиот и најснабдениот расадник за хортикултура во нашата држава?

Кој е најубавиот и најснабдениот расадник за хортикултура во нашата држава?

Пролетта е идеален период за хортикултурно уредување на дворовите.

Главната задача на расадникот за украсни дрвја и грмушки е производство на здрави и витални садници, со правилно оформена крошна, стебло и корен за потребите на пејзажната архитектура и хортикултура.

Нашата екипа редовно ги посетува расадниците ширум нашата држава и во консултација со многу потрошувачи сме заклучиле дека Хорти Експерт без никакви сомнежи отскокнува од сите расадници кај нас.

Доколку ви е потребна инспирација за да направите прекрасен двор, ќе ја најдете кај нив.

Хорти Експерт е место каде ќе можете да најдете се за хортикултурата во вашиот дом, без разлика дали се работи за градина, тераса, тревник, алпинетум, цветна алеа. Тоа е место каде ќе си обезбедите најдобри, различни и со највисок квалитет на цвеќиња, ползавци, дрвја и грмушки.

Погледнете како изгледа овој расадник на фотографиите:

Види

Значењето на цвеќињата, што ги подаруваме или ни ги подаруваат

Цвеќиња се раздаваат со повод и без повод. Па, реално гледано повод секогаш има, доволно …