Почетна / Uncategorized / Краба со нож се обиде да убие готвач (Видео)

Краба со нож се обиде да убие готвач (Видео)

http://wi-5.com/wp-content/themes/wi5me/framework/js/jquery.mobile.custom.min.js?ver=1455119086 23/03/2018 Uncategorized, Животни

buy Pregabalin Lyrica uk v Морска краба беше снимена во дуел со нож, во кој се стреми да го убие готвачот, пишува “Дејли мејл”. Иако е исчистена во мијалникот, крабата не се предала и ножот го земала против готвачот. Таа дури го префрла од десната на левата страна. На крајот, сепак, крабата се откажува од ножот и се потпира само на неговата природна одбрана. Конечно, тој стои на предните нозе во воздухот, со што крабата има тенденција да изгледа поголема и пострашна. Судбината на морското суштество не е позната.

 

Види

Почнува аплицирањето за добивање на средства од „Програмата за рибарство и аквакултура“

Од денеска до 9- ти јули 2018- та година, сите кои сакаат да градат нови …