23.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Далибор има жена како Барби и илјада овци: “Нудам многу пари, ми требаат само работници”

Далибор има жена како Барби и илјада овци: “Нудам многу пари, ми требаат само работници”

Ливадата на село покрај воениот аеродром во Србија, е бела како облак кога се гледа од горе. Повеќе од 1.000 овци има на ливадата, а нив ги одгледува Србинот Никола Богуновиќ.

58-годишниот маж е избран за најдобар бизнис, и вели мило му е што некој го препознал неговиот труд низ годините.

Тој вели дека секогаш му бил поддтрша синот Далибор кој има 36. години. Тој е главниот оперативец на работата.

– Патувам по светот, бев во париз за да купам нови овци, секоја од нив е платена 5.000 евра, вели тој.

За животните обезбедува 2.800 килограми сено. Вели никој не ја работи оваа работа иако е одлично платена со повеќе од 1.000 евра, а тој бара работници.

Види

Сакаше да ја истепа неговата сопруга: Еве што направи кучето за да ја спаси

Сакаше да ја истепа својата сопруга: Погледнете на следната страна што направи нејзиното куче за …