Почетна / Градина / Хортикултура / Совети од ФОЈА за растенија во сенка

Совети од ФОЈА за растенија во сенка

buy Lyrica online cheap uk 02/11/2017 Хортикултура

http://tonywatkins.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1512436523.4604709148406982421875 Во дадениот прилог ќе имате да слушнете повеќе за широкиот асортиман на растенија кои се погодни и успешно виреат во сенчести позции.

Независно дали во дворот имаме сенка која што е резултат на високи објекти или имаме сенка која што е резултат од високи дрвја, треба да направиме вистински избор на растенија кои што успеваат на одредена позиција, советуваат од Градинарскиот центар ФОЈА за емисијата „Гарден Клуб“.

Погледнете го видеото:

Види

ИМЕЛИ – ПОЛУПАРАЗИТСКИ РАСТЕНИЈА

Имелите се полупаразитски растенија бидејќи од растението – домаќин ги користат неорганските материи, а со …