Почетна / Градина / Вести / Викинг HB 585 – погоден за голема површина со импресивна брзина

Викинг HB 585 – погоден за голема површина со импресивна брзина

enter 27/07/2018 Вести

http://shellystearooms.com/ Со работна широчина од 85cm, мотокултиваторот Викинг HB 585 опфаќа голема површина со импресивна брзина. Тој се одликува со моќен Kohler XT6 мотор.

Карактеристиките вклучуваат анти-вибрации, стабилна и добро балансиран дизајн за одлично маневрирање. За него е обезбедена широка палета на додатоци. 

За продажните места, кликнете ТУКА

Види

Богатството на Демир Капија: Белоглав мршојадец (Gyps fulvus)

Најмногу го има во околината на Демир Капија, клисурата на Црна Река во близина на …