Почетна / Uncategorized / STIHL- приказна за успехот и нејзиното значење за иднината

STIHL- приказна за успехот и нејзиното значење за иднината

buy Pregabalin 300 mg cheap 20/03/2018 Uncategorized, Вести, Хортикултура

Се вели: „Минатото е ризница на иднината“. Оваа изрека мошне добро објаснува што значат 80-те години на STIHL. 80 години вложени во квалитет, револуционерна техника и иновативни идеи. Цели 8 децении моторните пили и апарати STIHL ги одушевуваат корисниците ширум целиот свет.

Брендот STIHL означува највисок квалитет, сервис и поддршка. Атрибути што ја доведоа фирмата STIHL да биде светски лидер БР.1 кога се во прашање моторните пили.

Постојат модели и верзии на типови, кои се разликуваат од земја во земја. Македонскиот асортиман е оптимално прилагоден на ова поднебје, и подлежи на новитети од година во година.

Во фабриката STIHL и нивниот оддел за развој постојано се тестираат различни типови на моторни апарати, пили, коси, моторни чистачи, дупчалки, циркулари и сл. Бидејќи секој единствен тип на апарат мора да го заслужи знакот STIHL: да гарантира издржливост, ергономија, ефект, долготрајност, удобност при работа, а во поново време и сé повеќе барања за намалување на бучава, издувни гасови и вибрации. Затоа велиме дека не само што вршат големи и тешки работи, туку штиловите апарати се грижат за човекот и животната средина.

go to link Како STIHL го гарантираат квалитетот?

Со строга контрола при производство, сите основни компоненти на апаратите ги произведуваат самим, сите нивни добавувачи се квалитетни,, а произведуваат ланци во Швајцарија, земјата на прецизноста.

Види

Маж на 98 години излечен од рак, веќе 30 години јаде храна од сопствената градина

Маж на 98 години, излечен од рак на белите дробови веќе 30 години јаде храна …