22.09.2023
Почетна / Градина / Вести / (ВИДЕО) Погледнете ги најневеројатните хибридни животни кои навистина постојат

(ВИДЕО) Погледнете ги најневеројатните хибридни животни кои навистина постојат

Мислиме дека сме виделе се!. Барем кога станува збор за животните…
Но, во стварноста и’ не е баш така бидејќи има и некои „хибриди“, односно животни кои се едно но всушност две…Како на пример тело на слон но со глава на гепард…
Погледнете:

Види

Како паднати листови – амазонските риби ги користат своите вештини за да се одбранат од непријателот

Познати како „амазонски листни риби“ овие риби одлично ги користат своите вештини за да се …