06.12.2023
Почетна / Градина / Вести / (ВИДЕО) Какво чудовиште фатиле: Мислеле дека џиновска змија голтнала теле, но во утробата нашле нешто многу полошо!

(ВИДЕО) Какво чудовиште фатиле: Мислеле дека џиновска змија голтнала теле, но во утробата нашле нешто многу полошо!

Во Нигерија селаните убиле џиновски питон за кого верувале дека изел теле, но кога го распориле следел шок.
Тие го убиле огромниот влекач бидејќи верувале дека им ја јаде стоката, меѓутоа, се испоставило дека питонот носел десетици јајца. Кога го распориле извадиле многу јајца кои во оваа држава се сметаат за деликатес.
Иако не е утврдено за која змија станува збор, според големината се верува дека во прашање е анаконда или африкански питон.
Корисниците на социјални мрежи кои ја виделе сликата на распорената змија немале многу сочувство за нејзината састојба.
Коментарите биле брутални и сите се сложиле дека е добро што нема да се родат толку многу опасни влекачи.
Инаку, во една пригода селаните убиле бремена змија, питон, и во неа нашле младенче долго метар и пол, додека возрасната змија била долга седум и пол метри.

Види

Момина солза против забрзан срцев ритам

Нежната и убава момина солза (Convallaria majalis) е тревесто растение од семејството Рускусови. Таа позната …