01.12.2023
Почетна / Градина / Убавината на пустинската роза (Фото)

Убавината на пустинската роза (Фото)

Убавината на пустинската роза

Види

Завршено хортикултурно уредување од Хорти Експерт на приватна куќа во централното скопско јадро

Враќањето на природата во градот, иако не е нова идеја, тоа е сè поголем императив …