01.12.2023
Почетна / Градина / Кај Боби во Марино: Три години работам и се грижам за дворот (Фото)

Кај Боби во Марино: Три години работам и се грижам за дворот (Фото)

Растенијата навистина ги разубавуваат дворовите, но не секој има време постојано да се грижи за нив. Овој пат ви го презентираме дворот на Боби Ефремовски во Марино. Целиот двор го има дизајнирано и направено самиот тој, за денес да ужива во него.

Од растенијата тој вели дека има многу омилени, но најомилена му е спиралата. Во моментов изработува и куќарка за децата, а во иднина има и многу други планови за освежување и разубавување на дворот.

Тој во изјава за градина.мк вели дека три години работи и се грижи за него, за тој денеска да изгледа вака:

Види

Завршено хортикултурно уредување од Хорти Експерт на приватна куќа во централното скопско јадро

Враќањето на природата во градот, иако не е нова идеја, тоа е сè поголем императив …