Почетна / Градина / Вести / Решил да не плаќа повеќе кирија: Погледнете каков дом си направил (Видео)

Решил да не плаќа повеќе кирија: Погледнете каков дом си направил (Видео)

Маж од Белорусија се решил да не плаќа кирија, па си направил малa куќичка за 2.000 долари.

На само 16 квадратни метри тој направил куќа која ги има сите потребни услови. Погледнете на следната страна:

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …