Почетна / Градина / Вести / Решил да не плаќа повеќе кирија: Погледнете каков дом си направил (Видео)

Решил да не плаќа повеќе кирија: Погледнете каков дом си направил (Видео)

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …