05.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Разелени природата во најјужната општина во Македонија, Дојран (Фотографии)

Разелени природата во најјужната општина во Македонија, Дојран (Фотографии)

Разелени природата во најјужната општина во Македонија, Дојран. Дојран не е само убав – тој е најубав!

 

Извор Фото: Facebook страна: Doyran/Makedonija

Види

На која позиција треба да бидaт цвеќињата поставени во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …