Почетна / Градина / Вести / Македонски фармер се пофали со јајца во боја: Кокошките му снесле јајца во плава и зелена боја (Фото)

Македонски фармер се пофали со јајца во боја: Кокошките му снесле јајца во плава и зелена боја (Фото)

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …