Почетна / Градина / Хорти Експерт MK со зимска акција кон хортикултурно разубавување на бензинска пумпа

Хорти Експерт MK со зимска акција кон хортикултурно разубавување на бензинска пумпа

Хорти Експерт MK повторно во акција, но овој пат зимска. Така, тие за задача имаа хортикултурно да го разубават дворното место на бензинската пумпа Балкан Петрол.

Нивните дела, секогаш оставаат убав траг. Нели?

Види

Десет градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор

10 прекрасни градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор