Почетна / Градина / Вести / Помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Овој човек е член на организација за грижа на дивите животни. Членовите на ова здружение наишле на необично откритие на еден приватен имот па решиле оваа новост да ја споделат на Фејсбук како би ги предупредиле луѓето навреме бидејќи почнува сезоната на косење трева.

И тие за ова помислиле дека е само сува трева, но кога слушнале необични звуци сфатиле дека се работи за легло мали зајачиња.

Погледнете го видеото:

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …