01.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Ја подаде раката кон кучето – Погледнете како почна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето – Погледнете како почна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа почна да плаче

Види

Започнува аплицирањето за финансиска поддршка за производителите на поледелски култури

Започнува аплицирањето – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите …