01.12.2023
Почетна / Градина / Градина која плени со својата убавина и уникатност е нов проект хортикултурно уреден од Хорти експерт МК

Градина која плени со својата убавина и уникатност е нов проект хортикултурно уреден од Хорти експерт МК

Хортикултурата секогаш треба да им припаѓа на оние кои се најстручни и најквалитетни во оваа област. Хорти Експерт МК е компанијата која најумешно ги уредува дворовите кај нас, за што често говорат нивните дела. Погледнете неколку фотографии од градина која плени со својата убавина и уникатност. Таа е нов проект хортикултурно уреден од Хорти експерт МК.

Види

Завршено хортикултурно уредување од Хорти Експерт на приватна куќа во централното скопско јадро

Враќањето на природата во градот, иако не е нова идеја, тоа е сè поголем императив …