07.12.2023
Почетна / Градина / Ги предупредиле да не го посетат лавот кој го одгледале кога бил мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Ги предупредиле да не го посетат лавот кој го одгледале кога бил мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Џон Рендал и Ајс Берг после одгледувањето на ова младо лавче, го пуштиле во дивата Африка.

После година дена парот се одлучил да го посетат, во дивината.

Иако постоело предупредување дека тој нема да ги препознае и дека ова е опасна идеа, тие сепак отшиле. Погледнете го моментот на препознавање:)

За видеото на следната страна

Види

Корисните својства на пашканатoт

Иако пашканатот не е меѓу повеќето кои го консумираат прехранбените производи кај нас, неговите здравствени …