22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Зошто не треба да јадеме пилешко месо доколку има ваква бела линија ?!

Зошто не треба да јадеме пилешко месо доколку има ваква бела линија ?!

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …