06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Зошто да се запишете на Шумарски факултет (Видео)

Зошто да се запишете на Шумарски факултет (Видео)

Со цел да се помогне на идните студенти, односно матурантите кои сеуште одлучуваат на кој факултет да се запишат, во сорботка со Студентскиот Парламент на УКИМ од шумарскиот факултет направија една серија на видеа во која ќе ги претстават различните факултети на кои може се продолжи образованието.

Што се учи, каква е програмата, колку студенти се запишуваат, што може да се работи по завршувањето на факултетот и многу повеќе…

Види

Тајната на урдата, која не ја знаеш! Што се случува ако секој ден јадеш од неа?!

Урдата е еден од најстарите прехранбени производи, кој се консумира со огромна желба од луѓето. …