20.05.2022
Почетна / Uncategorized / Значењето на цвеќињата, што ги подаруваме или ни ги подаруваат

Значењето на цвеќињата, што ги подаруваме или ни ги подаруваат

Цвеќиња се раздаваат со повод и без повод. Па, реално гледано повод секогаш има, доволно само за да израдуваме некого. Ајде да видиме што е значењето на цвеќињата, кои ги подаруваме или ни ги подаруваат.

Анемонијата – ги приближува вљубените. Има и друго толкување кое звучи како предупредување: “Премногу си недостапен во љубовта. Посвети ми внимание.

Азалија – зборува за страст и темперамент.

Бегонијата – посветува внимание и посебен однос, и исто така е желба за долг живот и добро здравје

Божур – штити од лоши очи, магии

Бршленот е симбол на пријателството

Виолетката зборува за нежна и искрена љубов

Гарденијата вели: “Ти си шармантна!”

Види

Се поплави дворот, а потоа ја отстрани решетката. Видеото има импресионирано милиони луѓе!

Видео клипот кој беше направен минатата година е повторно хит овие денови. Во видеото ќе …