07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Жестока борба помеѓу тигар и мечка (Видео)

Жестока борба помеѓу тигар и мечка (Видео)

Во Махараштра, Индија е снимена борба помеѓу тигар и мечка.

 

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …