07.12.2023
Почетна / Градина / Храна / Земјоделецот Георге се пофали со мала лубеница тешка 300 грама – Каква боја е лубеницата ?

Земјоделецот Георге се пофали со мала лубеница тешка 300 грама – Каква боја е лубеницата ?

Земјоделецот Георге се пофали со мала лубеница тешка 300 грама – Каква боја има лубеницата внатре?

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …