22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Земјоделец забележа дупка во карпата, но тоа што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет

Земјоделец забележа дупка во карпата, но тоа што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет

Еден земјоделец забележа дупка во карпа – она што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет!

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …