Почетна / Градина / Вести / Земјоделец забележа дупка во карпа, но тоа што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет

Земјоделец забележа дупка во карпа, но тоа што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет

Еден земјоделец забележа дупка во карпа – она што беше скриено од другата страна го изненади целиот свет!

Види

Ослабев 10 кг без вежбање, a го пиев само овој чај

“Со овој чај навистина може да се ослабе, особено ако сте на некоја рестриктивн диета …