Почетна / Градина / Зелените ѕидови стануваат се повеќе „ин“ – Хорти Експерт МК се професионалците кои ќе ви помогнат во реализацијата

Зелените ѕидови стануваат се повеќе „ин“ – Хорти Експерт МК се професионалците кои ќе ви помогнат во реализацијата

Отсекогаш сте сакале да имате градина во својот дом? Зелените ѕидови стануваат се повеќе „ин“ во хортикултурата и се повеќе можеме да ги приметите по урбаните дворови.

Освен тоа и загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е невидлива закана, нејзините штетни ефекти се многу поголеми отколку што мислиме. Според некои истражувања, загадениот воздух предизвикува седум милиони прерани смртни случаи секоја година.

Направете го вашиот дом место за уживање со ВЕРТИКАЛНИТЕ ЗЕЛЕНИ ЅИДОВИ, а Хорти Експерт МК се тука да се реализираат вашите желби. Тие се најдобриот избор за вашата градина.

 

Види

Спатифилум – цвеќето на мирот

„Спатифилум“ потекнува од влажни тропски шуми од Индонезија, на Филипините и тропски Северна, Централна и …