Почетна / Градина / Зелен ѕид за да имате модерна и убава сенка (Фото)

Зелен ѕид за да имате модерна и убава сенка (Фото)

Зелените ѕидови стануваат се повеќе „ин“ во хортикултурата, и се повеќе можеме да ги приметите по урбаните дворови. Погледнете еден таков подолу:

Види

Како да направите ѕид од цвеќе?

Вертикалната градина е изградена од готови елементи. Тие се продаваат во поголеми ланци и места, …