Почетна / Градина / Животни / Зебрата која го преживеа нападот на лав

Зебрата која го преживеа нападот на лав

Погледнете како оваа зебра, испокасана секаде на крајот успеа да го преживее нападот на лав. Неверојатно!

 

Види

Мачка отишла пред ветеринарна болница и побарала помош, а кога ќе дознате зошто… (Видео)

Чудо се случило пред една ветеринарна болница во Турција. Трудна мачка се појавила пред болницата …