Почетна / Градина / Вести / Запознајте се со „најлутата нинџа желка“ во светот

Запознајте се со „најлутата нинџа желка“ во светот

Ова е најлутата нинџа желка во светот! Погледнете зошто

Види

Дали може да дислоцирате гигантско дрво ? (Видео)

Дали може да дислоцирате гигантско дрво во градовите? Секако дека да. Тоа претставува голем предизвик …