Почетна / Градина / Животни / Запознајте ја најдолгата мачка со најдолг опаш во светот

Запознајте ја најдолгата мачка со најдолг опаш во светот

Стиви е најдолгата Мачка со најдолг опаш. Ова чудо од мачка е запишано во Гинисовата Книга на Рекорди.

Неговото тело е 1,23 метри, а неговиот опаш 41,5 сантиметри.

Измеривте колку се вашите?

Види

На радио пуштија омилена песна на еден волчјак – Погледнете ги неговите движења

Нема ништо подобро од тоа да го споделите вашиот дом со прекрасно куче. И ако …