Почетна / Градина / Животни / Запознајте го големиот цуцулест нуркач со свадбено перје на Преспанско Езеро

Запознајте го големиот цуцулест нуркач со свадбено перје на Преспанско Езеро

Запознајте се со големиот цуцулест нуркач со свадбено перје на Преспанско Езеро

Види

Знаете ли каква тајна крие оваа глутница со волци?

Првите три волци кои одат по снегот се и трите најстари, најболни и најспори членови …