20.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Зачудувачки мали куќи (Фото)

Зачудувачки мали куќи (Фото)

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …