Почетна / Градина / Лек / Забниот камен ќе падне веднаш: Чувајте ја оваа смеса во устата 60 секунди

Забниот камен ќе падне веднаш: Чувајте ја оваа смеса во устата 60 секунди

Можете да земете кокосово масло, да го задржите 60 секунди во устата и потоа да го плукнете и да исплакнете.

Втората опција за каменецот од забите да исчезне, е да измешате неколку капки масло од нане и лимон и исто така и ова да го држите 60 секунди.

Каменецот исто така ќе исчезне и нема да имате потреба од стоматолог.

Види

Ова е билката со која Ванѓа им помогнала на стотици луѓе да ослабат

По смртта на баба Ванѓа, рецептот се задржал и продолжува да им помага на многу …