Почетна / Градина / Вести / Време е за Хускварна – Купете еден од нивните модели и добијте 10% попуст

Време е за Хускварна – Купете еден од нивните модели и добијте 10% попуст

Секој што купува Husqvarna моторна пила треба да знае дека ќе го добие најдоброто од својата машина. За идеални резултати го препорачуваме X-Cut ланецот кој е оштар, лесен за точење и гарантира издржливост и долготрајно користење.

Уникатната комбинација на високи перформанси, употребливост и безбедност ви овозможува секогаш ефикасно, удобно и ефективно да ја завршите работата.

Хускварна производите се произведени во новата фабрика на Husqvarna во Шведскиот град Јеншепинг, по најдобрите стандарди за квалитет, со уникатни производствени методи, ќе ви овозможи, побрза, помазна и подолготрајна работа.

Во моментов сеуште трае акцијата до 10% за секој купен модел од овој бренд. Хускварна производите можете да ги купите и преку Онлаин продавницата, како и на телефонскиот број на Синпекс ШОП.

Види

Како изгледа првиот кровен парк на јавна површина во Скопје навечер?!

Хорти Експерт МК успешно го реализираа првиот кровен парк на јавна површина во нашата држава …