Почетна / Градина / Вреди ли да те касне змија за 3798 долари? (Видео)

Вреди ли да те касне змија за 3798 долари? (Видео)

Туристка била нападната од змија откатко се обиде да ја бакне. Случката била во паркот на змиите во Тајланд. На жената и било понудено да ја бакне змијата, па таа кога се наведнала не очекувала дека влекачот ќе ја касне. Веднаш потоа туристката била однесена во болница и како оштета од паркот добила 3798 долари. Па дали вреди да те касне змија за 3798 долари?

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …