07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Вработените од Kromberg&Schubert можат да купуваат во СИНПЕКС по специјални цени

Вработените од Kromberg&Schubert можат да купуваат во СИНПЕКС по специјални цени

Eкипата на Синпекс ДОО ја посети најголемата битолска фабрика Kromberg&Schubert Automotive Cable Harness Factory Plant, Bitola каде ги презентираа поволностите и олеснувањата наменети специјално за нивните вработени, за купување нивни производи.

Имено, вработените од Kromberg&Schubert Automotive Cable Harness Factory Plant, Bitola, од сега можат да купуваат во СИНПЕКС на одложено плаќање до 48 рати, без камати, или во готово, по специјални цени.

Тие ќе можат да купуваат моторни пили, косачки, мопеди, апарати за чистење, земјоделска механизација, градинарски алатки, машини за работилници, опрема за фарми….сите од добропознати производители, со врвен квалитет и одлични цени.


Денес нивниот караван ПРЕМИНИ НА ЗЕЛЕНО ќе ги посети селата Џепчиште и околината а утре селото Јегуновце.

Од компанијата ги покануваат сите интересенти, да ги посетат и да се уверат во врвниот John Deere квалитет одблизу.

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …