Почетна / Градина / Вести / Во Сибир процвета дрвото БОРА: Убавината што ја гледаме само еднаш во 100 години! (Фото)

Во Сибир процвета дрвото БОРА: Убавината што ја гледаме само еднаш во 100 години! (Фото)

Природниот феномен се случил во Јакутија, Сибир. Медиумите посветени на градинарството известуваат дека дрвото Бора процветало, и нема ништо чудно што овие светло-црвени цветови ја гледаат светлината само еднаш во сто години.

Погледнете како изгледа убавината на оваа природна реткост.

Види

Од кога се применува земјоделието и кој е најстариот познат зеленчук

Земјоделство за прв пат се применува уште пред 10.000 години, што значи првите зеленчукови градини …