Почетна / Градина / Вести / Во продавница во Тајланд огромен гуштер ги вознемирил купувачите (Видео)

Во продавница во Тајланд огромен гуштер ги вознемирил купувачите (Видео)

Во една продавница во Тајланд ненадејно влегол огромен гуштер, а во видеото можете да видите како се качува по рафтовите.

Гуштерот бил со должина од околу 180 сантиметри.

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …