Почетна / Градина / Вести / Во Градинарскиот центар Фоја, веќе има голем избор на рани цветници (Фото)

Во Градинарскиот центар Фоја, веќе има голем избор на рани цветници (Фото)

Временските услови се одлични за разубавување на вашата градина или тераса. Цветниците ги отворија своите цветови и се спремни да ја донесат пролетта.

Во Градинарскиот центар Фоја, веќе има голем избор на рани цветници. Дел од нив имате прилика да погледнете подолу:

Види

Рекорд: Овца по вторпат родила шест јагниња

Овцата на Марија е вистинска мајка-хероина: во неделата за Свети Патрик родила шест јагниња на …