18.08.2022
Почетна / Градина / Во градинарскиот центар Фоја по ТУЈА Смарагд

Во градинарскиот центар Фоја по ТУЈА Смарагд

Релаксирачкиот разговор, желба за убави работи и љубовта кон растенијата, се работи кои зближуваат. Не постои полесен начин за релаксација и опуштање, од престој во убаво среден двор или тераса. Ниту пак друга активност како што е уредувањето на сопствениот двор, која ќе ни ја врати позитивната енергија и ќе направи да се чувствуваме продуктивни и среќни! Не е случајно зошто источните народи толку многу време посветуваат на хармоничното уредување на својата околина.

Градинарскиот центар ФОЈА отсекогаш настојувал да им помогне на своите посетители, да им понуди широк асортиман на декоративни садници, да ги посоветува, да овозможи нови искуства и радости.

Во Фоја сите се добродојдени! Сите оние кои ги сакаат растенијата, кои уживаат во природата. „Нашата среќа е поврзана со сетилото за вид и мирис кои најдиректно влијаат на нашето однесување и енергија. Токму затоа доколку во својата потесна околина креираме зелена оаза која е хармонично уредена, а притоа таа е збогатена со волшебниот мирис на една Лаванда, Јоргован, Розмарин, или декоративна крошна на некоја зимзелени садница, условите за опуштање сме ги обезбедиле!

Ви препорачуваме Туја Смарагд. Издржлива декоративна садница, која одлично се прилагодува на различни услови, може лесно да се обликува, и да се насади на различни места, советуваат од ФОЈА“.

Сите оние кои сакаат да ја раскажат својата приказна, да ги споделат своите доживувања и идеи за уредување на сопствениот дом, двор или тераса, или да дознаат повеќе, да се инфомираат како нивната идеја да созреаа се добродојдени во ФОЈА.

 

Градинарскиот центар ФОЈА (ул. Борис Трајковски 152А) работи секој ден од 8:00-17:00 часот, или уште подобро, закажете детална презентација на нашите производи на тел. 02/ 2 77 20 46 ; 078 362 969

Овој месец имаме исклучително широк aсортиман на растенија погодни пред се за УЖИВАЊЕ И ВОСХИТУВАЊЕ. Ве очекуваме!

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …