Почетна / Градина / Вести / Во фармата на Менде се роди пиле со 4 нозе и 4 крилја – Што мислите која е причината ? (Фотографии)

Во фармата на Менде се роди пиле со 4 нозе и 4 крилја – Што мислите која е причината ? (Фотографии)

Некои претпоставуваат дека во јајцето имало две жолчки, па затоа пилето кое се испилило има 4 нозе и 4 крилја. Според други тоа не е можно и доколку во јајцето имало две жолчки пилето ќе било родено со две глави и прилепено до него. Кое е вашето мислење? Зошто ова пиле се родило со 4 крилја и нозе?!

 

Види

Избор на балконски растенија

Во градовите балконите и терасите често претставуваат единствено место каде што може да се одгледува …