Почетна / Градина / Вести / Внимателнo по дворовите: Еве што пронашла оваа жена додека ги полевала цвеќињата на терасата (Видео)

Внимателнo по дворовите: Еве што пронашла оваа жена додека ги полевала цвеќињата на терасата (Видео)

Жена од Владичин, Србија додека се подготвувала да полева, во цвеќињата на нејзината тераса пронашла една од најотровните змии. Се работи за змијата отровница – поскок. Погледнете го видеото:

Види

На која позиција треба цвеќето да биде поставено во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …