06.12.2023
Почетна / Градина / VIKING МТ 6112 – Eргономски дизајниран, со исклучително мал круг на вртење и одличен за ракување

VIKING МТ 6112 – Eргономски дизајниран, со исклучително мал круг на вртење и одличен за ракување

Моделот VIKING МТ 6112 C Трактор има 3 страно сечило кое обезбедува совршено сечење на широчина од 110cm, фаќање на тревата дури и на работ на косење. Catcher кутијата има огромен волумен од 350 литри.

Eргономски дизајниран, пилотската кабина е со LCD екран, има исклучително мал круг на вртење и одличен за ракување.

За повеќе кликнете ТУКА

Види

Кактус Кралица на ноќта – Selenicereus

Кралицата на ноќта раѓа црвени плодови што се сметаат за вистински деликатес. Интересното име потекнува …