Почетна / Градина / Животни / ВИДЕО:Запознајте го најголемиот пајак во светот

ВИДЕО:Запознајте го најголемиот пајак во светот

Стив Бекшал овој пат ни покажува како лесно да се справите со најголемиот пајак на светот, „Goliath bird eating spider“ .

 

 

Види

Poison dart frogs – најбрилијантно и најубаво обоените суштества на планетата Земја, а воедно и едни од најотровните

Жабите т.н. дрволази или “Poison dart frogs”, членови на фамилијата Dendrobatidae се едни од најбрилијантно …